Gewoon Gerdien Stijlcoach

TIME TO SHINE SESSIE

WIL JIJ EEN EIGEN KLEDINGSTIJL ONTWIKKELEN DIE 100% BIJ JOU PAST?

Wil jij graag een kledingstijl ontwikkelen die jou 100% zelfvertrouwen geeft, waardoor jij een zelfverzekerde uitstraling krijgt die jou ondersteunt om moeiteloos klanten aan te trekken?

  • Sta jij in de ochtend inspiratieloos voor de kast en weet jij niet wat je aan moet trekken?
  • Word jij al gestrest bij het feit dat je op de foto moet voor een fotoshoot voor je bedrijf en je werkelijk geen idee hebt wat je aan moet en wat je wilt uitstralen als ondernemer?
  • Denk jij wel eens, hoe kom ik professioneel over naar mijn klant? Hoe moet ik mij dan kleden?

Ik kan je helpen helder te krijgen waarom jij nu nog niet de juiste uitstraling hebt waarmee je moeiteloos klanten aantrekt.
Als stijlcoach stem ik af op jou waardoor ik precies zie wat jij nodig hebt om jezelf qua kleding te presenteren. 

In deze sessie krijg jij glashelder

  • Welke stoffen jij het beste kunt dragen.
  • Welke kleuren jou het beste staan.
  • Wat voor jou de beste aanpak is om grote stap te zetten richting jouw eigen stijl en kleuren pallet én of wij een goede match zijn en ik je bij die aanpak kan helpen.

Ben jij bereid om te investeren in je jezelf en in je bedrijf? Of wil jij werken met mij?  Boek dan hieronder jouw GRATIS SESSIE in!

" Ik ben door het gesprek anders gaan kijken naar mijn kleding"

Ik vroeg een TIME TO SHINE SESSIE aan omdat ik voor mijn website een fotoshoot had ingepland. In deze sessie kreeg ik veel praktische tips. Gerdien gaf bijvoorbeeld aan welke kleuren er goed bij mijn huidskleur stonden. Zij kon vanaf het scherm aflezen of ik een warme of koele ondertoon in mijn huid heb. Deze tip vond ik prettig want dit gaf mij een goede richting in wat ik qua kleuren kan dragen.  Wat ik daarnaast prettig vond is dat Gerdien je niet verplicht om bepaalde kleuren aan te trekken ze was hierbij lekker nuchter niet opdringerig.  Ik ben door dit gesprek anders gaan kijken naar mijn kleding. Ik weet nu dat rood voor mij een mooie kleur is.  Het past bij mijn huid en ook bij mijn persoonlijkheid. Dit voelt Gerdien aan in het videogesprek en daar kreeg ik zelfvertrouwen van. 
Annemarie Deloo
ondernemer