PERSONAL SHOPPEN

Vind jij shoppen vermoeiend? 
Omdat er zoveel keuze is? 
Vind je setjes maken in de winkel lastig en weet je niet waar je moet beginnen?

Gewoon Gerdien Stijlcoach

HERKEN JE DIT?

 • Je hebt zelfs na urenlang shoppen nog steeds niet gevonden wat je zocht.
 • Je weet niet waar je moet beginnen omdat er zoveel keuze is en je vindt van alles leuk.
 • Het frustreert je dat je niet precies weet wat jou echt goed staat en je lichaam mooi laat uitkomen.
 • Je weet niet goed hoe je je kleding het beste kunt combineren, setjes kunt maken en/of hoe je je basisgarderobe aanvult.
 • Je hebt dat ene bijzondere item in je kast dat maar blijft hangen omdat je er nog steeds niet het juiste... bij hebt kunnen vinden.
 • Je zou veel professioneler willen overkomen dan je nu doet, maar om nou een volledig nieuwe gaderobe te kopen.
 • Anderen verwarren je met hun mening of halen je zelfs over om iets te kopen, maar het blijft ongedragen in je kast hangen.

HIGH FIVE!

Als je eens wist hoeveel vrouwen hier tegenaan lopen…

Die net als jij hun weg niet kunnen vinden in de modewereld, overweldigd worden door het aanbod, onzeker zijn over wat hun stijl is en daarom kleding dragen die het nét niet helemaal is.

Maar… dat hoeft niet zo te zijn!

HOE ZOU HET ZIJN ALS:

 • Iemand met verstand van zaken oprecht en neutraal meekijkt naar wie jij bent en welke kleding jou het beste staat.
 • Je jouw eigen personal shopper hebt die jou begeleidt bij het shoppen en je precies de juiste adviezen geeft.
 • Je geld, tijd en frustratie kunt besparen omdat miskopen voor goed verleden tijd zijn.
 • Je zou weten hoe je zo efficiënt mogelijk kunt shoppen en waar.
 • Je voor iedere gelegenheid een supermooie outfit weet samen te stellen zodat je nooit meer hoeft te twijfelen voor je kledingkast.

STEL DAT WINKELEN ECHT LEUK ZOU ZIJN?


Omdat je weet wat jou staat, wat je nodig hebt
(of gewoon graag wilt) en waar je dat kunt vinden?
Geen frustratie meer, maar plezier en alleen nog maar leuke dingen in je kast!

Ik help je graag om van shopfrustratie naar shopgeluk te gaan als jouw personal shopper!

Samen gaan we op zoek naar de outfit met bijpassende accessoires die jou op je best laten uitkomen. Ik laat je zien waar je op moet letten tijdens het shoppen, welke kleuren jou laten stralen en wat leuke combinaties zijn.

En natuurlijk haal ik kleding uit het rek die jij normaal gesproken laat hangen, maar die jou waanzinnig mooi staat! Zo laat ik je zien wat er nog meer voor jou mogelijk is.

WAT LEVERT HET JE OP:

 • Je kunt sneller en met veel plezier shoppen omdat je precies weet waar je op moet letten.
 • Je kunt betere en meer combinaties maken dan dat je nu doet.
 • Omdat je weet wat bij jou past en waar je dat kunt vinden, kun je gerichter shoppen.
 • Je weet welke kleuren jou écht mooi staan en welke kleding jou laat stralen.
 • Je hebt nooit meer kledingstress, niet in een winkel en niet voor je kledingkast.
 • Je hebt veel meer zelfvertrouwen omdat je weet wat jouw sterke punten zijn en hoe je die kunt benadrukken met je outfit.
Gewoon Gerdien Stijlcoach

Jouw investering is € 779,-

 • Duur: 6 uur
 • inclusief lunch
 • Locatie: Stad naar keuze
 • Reiskosten: inclusief tot 20 km per dag. Daarboven € 0,25,- per km

- LINDA TE PEELE- WOONBEGELEIDER

"Er is veel veranderd in mijn kledingkast. Er is veel meer kleur, veel printjes en vooral veel meer items waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou gaan kopen."

Samen met Gerdien heb ik gewinkeld, omdat zodra ik naar mijn kledingkast keek ik alleen maar de “kleuren” wit, grijs en zwart zag. Er zat vrijwel geen kleur in mijn kleding, lekker basic. Basic kan heel leuk zijn maar ik merkte al snel zodra ik iets leuks had, bijvoorbeeld een feestje ik al niet wist wat ik aan moest trekken. 

Door het winkelen met Gerdien is het winkelen veel leuker geworden en is het uitzoeken van mijn kleren bijna geen probleem meer, iedere vrouw kent het wel.. Voor een bomvolle kast staan en nog steeds heb je niks leuks.. Wat dat betreft is er in mijn kledingkast veel veranderd. Er is veel meer kleur, veel printjes en vooral veel meer items waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou gaan kopen. Doordat Gerdien onder het winkelen voor mij ook een aantal items had uitgezocht wat ik ging passen kwam ik er al snel achter dat ik de grijze tinten weer bij elkaar geraapt had en Gerdien aankwam met allemaal verschillende kleuren en printjes  waarvan ik dacht dat ik het nooit aan zal gaan trekken en al helemaal nooit zelf zou gaan pakken. Het leuke is dat ik geen enkel item heb gekocht dat ik zelf had gepakt maar wel zo goed als alle items gekocht heb die Gerdien voor mij uitgekozen had. 

Het winkelen is zo veel leuker geworden, zodra ik nu dingen zie waarvan ik denk dat het niks voor mij zou zijn of de kleur zou niet bij me passen dan ga ik het alsnog gewoon even passen om te kijken of het niet wat is. Ik krijg veel meer complimentjes over hoe ik eruit zie nadat ik met Gerdien gewinkeld heb en voel me ook veel fijner in de kleren die ik nu heb dan de kleren die ik eerder altijd droeg. Eerder liep ik snel alle kledingrekken in de winkels af en keek ik alleen naar de witte, grijze en zwarte items, nu is dat heel anders. Ik zoek bewust naar de apartere printjes en meer kleuren. Mijn kleding kast is daarom nu ook veel leuker om aan te zien omdat er veel meer kleur en printjes in zitten. Ook heb ik nu elke dag de keuze uit veel verschillende leuke items en kan ik soms niet eens kiezen wat ik aan moet trekken omdat ik alles leuk vind om aan te trekken en mij overal goed in voel.