PERSOONLIJK KLEUR- & STIJLADVIES

Wil jij graag weten wat jou heel goed staat? Welke stijl jou nou echt flatteert en welke kleuren jouw verschijning op haar mooist doen uitkomen? Dan ben jij toe aan een persoonlijk kleur- & stijladvies.

Gewoon Gerdien Stijlcoach

" ik heb geleerd dat ik warmere, diepere kleuren mag dragen in plaats van pasteltinten. Door mijn kleding meer op mijn uiterlijk af te stemmen, vind ik dat ik een mooiere uitstraling heb. Gerdien geeft veel praktische tips waardoor ik tijdens het winkelen zelf goed dingen uit kan zoeken."

INGE DE REE- MANAGER

Vraag je je af wat past bij jouw figuur, ogen en haar? Herken je dit?

 • Wat er in je kast hangt, is meer een wirwar dan een eigen stijl.
 • Je draagt bepaalde kleuren, maar je hebt geen idee wat die voor je doen.
 • Je kiest altijd maar weer voor veilig omdat je onzeker bent over wat jou goed staat.
 • Je staat eindeloos te twijfelen bij je kledingkast en shoppen? Hou maar op…
 • Je krijgt klamme handen als je alleen al dénkt aan een fotoshoot of een zakelijk uitje. OMG, wat moet je dan áán?
Gewoon Gerdien Stijlcoach

Geen zorgen. Het is heus niet zo ingewikkeld. Je hebt hier alleen nooit iets over geleerd. Maar ik kan je helpen. Samen vinden we jouw kleuren en stijl. Zodat je die hele eigen uitstraling krijgt waar je je goed bij voelt en die perfect bij jou en je ondernemerschap past!

STEL DAT JE:

 • weet wat jouw sterke punten zijn en hoe je deze kunt benadrukken (en je zwakke kunt verdoezelen).
 • kleur en stijl kunt inzetten voor een geweldige uitstraling die je altijd zo graag hebt gewild.
 • precies de juiste items weet te vinden bij het shoppen en je kledingkast een bron van vreugde is.
 • hoe je met kleding, kleur en stijl je zelfvertrouwen opkrikt en zelfverzekerd overkomt.
 • op een positieve manier naar je lichaam kunt kijken en het zelfs nog mooi gaat vinden ook!

"Bij de kleurenanalyse van Gerdien heb ik geleerd dat ik warme kleuren mag dragen en dat grijs mijn huid flets maakt. Nu draag ik wat meer rode en groene tinten wat beter bij mijn uiterlijk past. Met winkelen let ik er ook extra op, waardoor ik nu meer complimentjes over mijn kleding krijg."

STEFANIE GOVERS- RADIOLOOG

Aan het eind van dit traject heb jij helemaal helder welke kleuren, stijl en kleding jou het beste staan en met welke stoffen, prints en accessoires jij het beste tot je recht komt. Met je eigen kleurkaarten en stijlapp is combinaties maken vanaf nu alleen nog maar leuk in plaats van frustrerend en wordt shoppen een makkie. Je blaakt van het zelfvertrouwen en reken maar dat dat aanstekelijk werkt. Je gaat met veel meer gemak potentiële klanten naar je toetrekken.

Gewoon Gerdien Stijlcoach
Gewoon Gerdien Stijlcoach-

Jouw investering is € 297,-

 • Duur: 2,5 uur
 • Locatie: bij jou thuis
 • reiskosten inclusief tot 20 km per dag. Daarboven € 0,25 per km

WAT ANDEREN ZEGGEN...

"Nu ik beter weet wat goed bij mij past, kan ik sneller beslissen en ben ik wél tevreden met mijn outfits"

"Als volwassen vrouw wil ik graag zelfverzekerd zijn, weten wat bij mij past en verzorgd overkomen. Omdat ik hier vooral op dagen waarop ik even geen blouse aan wil, moeite mee had, zocht ik hulp. Het is mij duidelijker geworden waarom veel casual kleding in mijn kast mij niet helpt bij hetgeen ik wil uitstralen. Ik ben weer enthousiast om kleding te vinden en te combineren welke qua style, kleur en pasvorm bij mij passen. Gerdien heeft een hele fijne energie. Ze is enthousiast, brengt je op een leuke praktische manier veel kennis bij en is een aandachtige luisteraar waardoor haar advies echt aansluit op mij als persoon. Wat vooral erg prettig is aan het werken met Gerdien is dat ik bij haar erg snel een vertrouwd gevoel had, waardoor het voor mij ook makkelijker was om uit te leggen waarom bepaalde punten voor mij belangrijk zijn. Nu ik beter weet wat goed bij mij past, kan ik sneller beslissen en ben ik wél weer tevreden met mijn outfits. Ik heb onderhand al een beetje geshopt; en met succes!"
Joanne Kip

"Het resultaat van dit advies is dat ik nu anders tegen kleding aankijk, en er eigenlijk (opnieuw) een wereld voor me is open gegaan"

"Ik was erg benieuwd naar een persoonlijk kleur- en stijladvies nadat ik had mee gedaan aan een ander programma van Gerdien. Het resultaat van dit persoonlijke advies is dat ik nu anders tegen kleding aankijk, en er eigenlijk (opnieuw) een wereld voor me open is gegaan. Op de een of andere manier was ik qua kleding behoorlijk in een tunnelvisie beland en Gerdien heeft me daar met al haar energie, positiviteit en enthousiasme heel snel uitgesleept! Om eerlijk te zijn had ik niet door dat ik in deze tunnelvisie was beland, en ik denk dat meer mensen daar wel eens last van zouden kunnen hebben. Daarbij speelt ook een niet altijd heel positief zelfbeeld. Maar dit maakt dat een frisse objectieve en motiverende sessie met Gerdien een absolute aanrader is! Naast dat de sessie heel nuttig was, was het ook onwijs gezellig. Daarnaast is Gerdien eerlijk en maakt ze het niet mooier dan het is, maar ze laat je je wel mooier voelen én er mooier uitzien!"
Femke Postema