Ervaringen van klanten

Wat klanten hebben ervaren...

Door de drukte in mijn bedrijf had ik de laatste jaren weinig tijd om te shoppen. Hierdoor was ik de feeling met mijn kledingstijl een beetje kwijt geraakt. Toen ik Gerdien mocht helpen om haar bedrijf op te bouwen, werd ik geraakt door de passie waarmee zij over haar werk praat. Deze passie heeft mij doen besluiten om een uitgebreid Kleur & Stijladvies bij haar te doen. Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Nu weet ik tenminste waar ik op moet letten en wat mij goed staat. Ik kon niet wachten om te gaan shoppen. Wat ik inmiddels dan ook gedaan heb. Het voelde zoveel lichter om keuzes te maken, want ik weet nu precies wat bij mij past. Zo fijn dat je nooit meer een miskoop hebt! Ik kan dan ook iedereen Gewoon Gerdien van harte aanbevelen.
Sylvia Bouwer
Businesscoach
Tijdens de eerste maanden van de coronacrisis deed ik mee aan de challenge 'comfortabel de crisis door'. Ik ging er blanco in, maar vond het een ontzettend leerzame challenge en dit smaakte naar meer. Ik was erg benieuwd naar een op mij toegesneden consult. Dit was de reden om gebruik te maken van een kleur & stijladvies. Het resultaat van dit advies is dat ik nu al anders tegen kleding aankijk, en er eigenlijk (opnieuw) een wereld voor me opengegaan is. Op de een of andere manier was ik qua kleding behoorlijk in een tunnelvisie beland en Gerdien heeft me daar met met al haar energie, positiviteit en enthousiasme heel snel uitgesleept! Om eerlijk te zijn had ik niet door dat ik in deze tunnelvisie was beland, en ik denk dat meer mensen daar wel eens last van zouden kunnen hebben. Daarbij speelt ook een niet altijd heel positief zelfbeeld. Maar dit maakt dat een frisse objectieve en motiverende sessie met Gerdien een absolute aanrader is! Naast dat de sessie heel nuttig was, was het ook onwijs gezellig. Daarnaast is Gerdien eerlijk en maakt ze het niet mooier dan het is, maar ze laat je je wel mooier voelen én er mooier uitzien! 🙂
Femke Krol
Advocaat
Ik merkte dat ik er elke keer tegenaan liep dat ik niet zeker wist of ik wel uitstraalde wat ik uit wil stralen in mijn onderneming. Daarnaast ben ik als mens enorm veranderd in de afgelopen jaren, mijn kleding voelde daar niet meer passend bij. Vandaar dat ik eens een professionele kijk op mijn kleding en stijl wilde hebben. Ik heb nu een heleboel nuttige handvatten waarmee ik aan de slag kan bij het uitzoeken van mijn kleding. Ik weet heel duidelijk wat mij staat en wat niet, en hoe ik dat kan zien. Daarnaast heb ik ook duidelijk wat mijn stijl is en wat dus bij mijn persoonlijkheid past, en hoe ik mijn kleding kan dragen zodat ik veel meer mezelf ben. Omdat het zo zonde is om je onzeker te voelen over je kleding. Ik weet vanuit mijn werk dat heel veel vrouwen dit voelen, maar het is het gewoon niet waard om daarin te blijven hangen en te denken dat je het dan zelf maar uit moet zoeken. Zeker niet wanneer Gerdien je erbij kan helpen, want ze neemt echt de tijd voor je en geeft heel goed en uitgebreid advies. Het was heerlijk om samen te werken. Je bent enthousiast, hebt geduld en neemt echt de tijd om alles te doorlopen en uit te leggen. Dat geeft vertrouwen.
Marinka Bil
Ondernemer
Een tijdje terug heb ik Gerdien hier bij mij op bezoek gehad om mijn garderobe door te spitten. Ik verheugde me er erg op want ik merkte dat ik niet altijd blij wordt van de hoeveelheid wat in mijn kast ligt. Daarnaast was het soms een hele zoektocht wat bij wat leuk staat. Als eerste kreeg ik de opdracht alle kleding die twijfelgevallen zijn bij elkaar te verzamelen en waarvan ik al wist dat ik ze niet meer zou dragen. Dit gaf mij al een bevrijdend en goed gevoel om eens kritisch naar mijn kleding te kijken, sommige stukken vielen al bijna onder de categorie antiek, kun je nagaan. Toen begon het echte werk, met de kleding op de tafel werd bij de twijfelstapel 1 voor 1 nagegaan of dit nog iets was waar ik blij van werd en waar het bij te combineren was om zo met een gerust hart afscheid te nemen of er juist weer blijer van te worden. Het viel me op dat het zo samen met Gerdien een eitje was om afstand te doen van sommige kledingstukken. Dit kwam ook omdat Gerdien goed kon uitleggen wat zei ervan vond zonder haar mening op te dringen. Ook vond ik het fijn dat er wat foto's van setjes gemaakt werden zodat ik na de hand nog eens even kon kijken. Ik heb geleerd dat zo'n garderobe uitzoeken op meerdere vlakken wat voor mij heeft opleverd. Toen het allemaal weer netjes opgevouwen in mijn kast lag werd ik iedere keer als ik er weer voor stond vrolijk van. Ik heb ervaren dat ik het nodig heb dat iemand met me mee kijkt. En het net is alsof ik heb gewinkeld doordat ik allemaal nieuwe setjes weet te maken met mijn eigen kleding. Door de tips en de vragen die Gerdien me heeft gesteld heb ik ook geleerd wat een setje net even af kan maken en mij zekerder te voelen over bepaalde combinaties die ik tot op heden makkelijker maak. Het was een leerzame, enerverende, bevrijdende, gezellige ervaring die ik iedereen zou aanraden. Ik zelf kan niet wachten tot een volgende afspraak met Gewoon Gerdien!
Danielle Reineman
Ambulant begeleider
Samen met Gerdien heb ik gewinkeld, omdat zodra ik naar mijn kledingkast keek ik alleen maar de "kleuren" wit, grijs en zwart zag. Er zat vrijwel geen kleur in mijn kleding, lekker basic. Basic kan heel leuk zijn maar ik merkte al snel zodra ik iets leuks had, bijvoorbeeld een feestje ik al niet wist wat ik aan moest trekken. Door het winkelen met Gerdien is het winkelen veel leuker geworden en is het uitzoeken van mijn kleren bijna geen probleem meer, iedere vrouw kent het wel.. Voor een bomvolle kast staan en nog steeds heb je niks leuks.. Wat dat betreft is er in mijn kledingkast veel veranderd. Er is veel meer kleur, veel printjes en vooral veel meer items waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou gaan kopen. Doordat Gerdien onder het winkelen voor mij ook een aantal items had uitgezocht wat ik ging passen kwam ik er al snel achter dat ik de grijze tinten weer bij elkaar geraapt had en Gerdien aankwam met allemaal verschillende kleuren en printjes waarvan ik dacht dat ik het nooit aan zal gaan trekken en al helemaal nooit zelf zou gaan pakken. Het leuke is dat ik geen enkel item heb gekocht dat ik zelf had gepakt maar wel zo goed als alle items gekocht heb die Gerdien voor mij uitgekozen had. Het winkelen is zo veel leuker geworden, zodra ik nu dingen zie waarvan ik denk dat het niks voor mij zou zijn of de kleur zou niet bij me passen dan ga ik het alsnog gewoon even passen om te kijken of het niet wat is. Ik krijg veel meer complimentjes over hoe ik eruit zie nadat ik met Gerdien gewinkeld heb en voel me ook veel fijner in de kleren die ik nu heb dan de kleren die ik eerder altijd droeg. Eerder liep ik snel alle kledingrekken in de winkels af en keek ik alleen naar de witte, grijze en zwarte items, nu is dat heel anders. Ik zoek bewust naar de apartere printjes en meer kleuren. Mijn kleding kast is daarom nu ook veel leuker om aan te zien omdat er veel meer kleur en printjes in zitten. Ook heb ik nu elke dag de keuze uit veel verschillende leuke items en kan ik soms niet eens kiezen wat ik aan moet trekken omdat ik alles leuk vind om aan te trekken en mij overal goed in voel.
Linda te Peele
Maatschappelijk werkster
Als volwassen vrouw wil ik graag zelfverzekerd zijn, weten wat bij mij past en verzorgd overkomen. Omdat ik hier vooral op dagen waarop ik even geen blouse aan wil, moeite mee had, zocht ik hulp. Het is mij duidelijker geworden waaróm veel casual kleding in mijn kast mij niet helpt bij hetgeen ik wil uitstralen. Ik weet nu veel beter waarmee ik uit kan stalen wat ik moeilijk voor ogen kon krijgen. Ik ben weer enthousiast om kleding te vinden en mixen welke qua style, kleur en pasvorm bij mij passen. Al doe je het alleen al om op je minste dag net wat beter in je vel te zitten; Gerdien zorgt niet alleen dat je er leuk uitziet, ze helpt je echt om hetgeen uit te stralen waarvan je zelf niet eens wist hoe dat er precies uitzag, maar wat je al lange tijd had willen weten. Zelf wil ik niet veel tijd besteden om uiteindelijk een outfit aan te trekken waar ik niet helemaal blij mee ben. Dat overkwam mij met grote regelmaat. Nu ik beter weet wat goed bij mij past, kan ik sneller beslissen en ben ik wél weer tevreden met mijn outfits. Ik heb onderhand al een beetje geshopt; en met succes! Gerdien heeft een hele fijne energie. Ze is enthousiast, brengt je op een leuke praktische manier veel kennis bij en is een aandachtige luisteraar waardoor haar advies echt aansluit op mij als persoon. Wat vooral erg prettig is aan het werken met Gerdien is dat ik bij haar erg snel een vertrouwd gevoel had, waardoor het voor mij ook makkelijker was om uit te leggen waarom bepaalde punten voor mij belangrijk zijn.
J. Kip
Ondernemer
Ik heb me ingeschreven voor de win-actie tijdens een ladiesnight omdat ik nieuwsgierig was wat een kleur- en stijl advies van Gerdien voor mij zou kunnen betekenen. Ik kende Gerdien nog niet, wel haar beide zussen, en haar enthousiasme tijdens deze avond zorgde er voor dat ik me inschreef voor de win-actie. Ik had het geluk dat ik werd uitgekozen uit alle deelnemers. Superleuk natuurlijk en al gauw werd een datum gepland dat Gerdien bij mij thuis een middagje langs zou komen. Het begon met een leuk gesprekje om elkaar wat beter te leren kennen en Gerdien nam echt de tijd om in te schatten wie ze voor zich had, wat ik normaal graag draag naar het werk en in m’n vrije tijd. Het uiteindelijke resultaat van het kleur- en stijladvies is onder andere dat ik nu weet dat ik behalve mijn favoriete naturel tinten en “veilig” donkerblauw en zwart, ook voor wat meer knalkleuren kan kiezen. Hier kwam ik achter tijdens het kleuradvies, waarbij met allerlei verschillende kleurdoeken gekeken wordt wat goed bij jouw gezicht staat. Ik zou een kleur en stijladvies bij Gerdien zeker aanbevelen, want je kunt op een heel ontspannen en gezellige manier echt goed te weten komen waar jouw sterke en zwakke punten liggen en advies krijgen hoe deze te accentueren of juist te camoufleren. Het was fijn om dit samen met Gerdien te doen, haar enthousiasme voor haar werk spat er echt van af, ze kan duidelijke vragen stellen, maar ook goed luisteren en jouw wensen omzetten in goede adviezen. Door samen te kijken naar je garderobekast heb ik leuke nieuwe sets leren maken. Als herinnering ontving ik van Gerdien 3 handige kleurkaartjes met mijn kleuren en een app met stijltips. Heel handig om deze informatie bij je te hebben tijdens het shoppen.
Liesbeth Greven
Secretaresse
Gerdien kwam binnen (gezellige meid) en begon met gerichte vragen te stellen om zo een indruk van mij te krijgen. Ze liet me diverse kaarten zien, waarop stijlen en kleuren te zien waren, en vroeg me waar ik me in kon vinden. Dat was interessant daar ik een wintertype ben, kon ik toch ook andere kleuren dragen. Daar ik veel kleren heb zijn we begonnen met de zomergarderobe. Het is voor mij moeilijk op kleren weg te doen. Ook daar heeft ze me kunnen helpen om keuzes te maken. Een informatieve en heel plezierige afspraak.
Ria Albers
Het was voor mij weer een mooie ervaring om het zo te doen. En in de luxe situatie dat we met 2 deelnemers ruim te tijd kregen en individuele aandacht kregen. Ik loop al een tijdje mee en heb ondertussen wel mijn kledinglijn ontwikkeld en weet waar en wat ik kan verhullen. Maar je had voor mij ook nieuwe tips. *beter op ondergoed letten *kleding waarop je uitgekeken bent in zakken op zolder. *minder laten beïnvloeden door kleurenpaspoort, spelen met sjaals. Ik wens je veel succes en plezier in je werk, Vriendelijke groet Jennifer de Vos-Lindeman
Jennifer de Vos-Lindeman
Vóór de kleurenanalyse kocht ik qua kleding voornamelijk grijstinten en keek ik naar wat ik al aan kleding in de kast had hangen in plaats van naar wat me goed zou staan. Bij de kleurenanalyse van Gerdien heb ik geleerd dat ik warme kleuren moet dragen en dat grijs mijn huid flets maakt. Nu draag ik wat meer roodtinten en groentinten wat beter bij mijn uiterlijk past. Met winkelen let ik er ook extra op, waardoor ik nu meer complimentjes over mijn kleding krijg. Dank je Gerdien voor de goede tips!
Stefanie Govers
Radioloog
Het was heel leuk om met Gerdien een kleurenanalyse te doen! Ze is heel energiek en positief en dat geeft een fijne sfeer. Ik heb best opvallende ogen en door de kleding die ik droeg, kwam dat niet altijd goed naar voren. Van haar heb ik geleerd dat ik warmere, diepere kleuren moet dragen in plaats van pasteltinten. Door mijn kleding meer op mijn uiterlijk af te stemmen, vind ik dat ik een mooiere uitstraling heb. Gerdien geeft veel praktische tips waardoor je tijdens het winkelen zelf goed dingen uit kunt zoeken.
Inge de Ree
Manager
De workshop vond ik leuk, leerzaam en inspirerend! je bent ontspannen en tevens enthousiast in je presentatie en speelt goed in op de vragen van de deelneemsters. Ik ben helemaal gemotiveerd om de kleding in mijn kast bij langs te gaan én om nieuwe items te kopen. De tips die je deelt kan ik gelijk in praktijk brengen, echt ideaal! Het is écht een aanrader voor elke vrouw die (meer) inzicht wil in hoe je met een kleine aanpassing een groot verschil kan maken in je outfit en hiermee je zelfvertrouwen BOOST. Bedankt voor deze waardevolle workshop!
Josefien de Vos
Ondernemer